ozadje

Sunday, August 28, 2011

anniversary!!!

26.8. sva imela s fantom 10.obletnico <3 šla sva na romantičen izlet, ki se je izkazal bolj kot izlet za izgubljanje vode na vročini..:) ampak imela sva se vseeno lepo in dobro sva jedla :) za nazaj sem se morala ustaviti v eni trgovini da si kupim kakšen lak :) stisnil mi je neki denarja v roko "kupi si kar hočeš" in shopping se je začel :)) omejila sem se na 3 lakce ampak ko sem prišla na blagajno me je zamikal še četrti Butterfly collection crackle verzija živo vijola barve :)
kupila sem si Catrice - Meet Me At Coral Island, Maybelline Colorama - Urban Orange, Ultra Violet.
v kratkem bom sprobala marblat Coloramo, ker me zanima kako delajo, ker jih tako hvalijo :) bom vsekakor poročala o tem tudi jaz :)

odločila sem se, da bom sprobala vijola crackle in kombinacija s Catrice je bila idealna! dokler nisem sprobala... Catrice je res čudovit. sploh nebi znala definirati barve.. nanašanje ni bilo problematično, potrebna sta bila 2 sloja in zelo hitro se je posušil :)
nanesla sem Butterfly, ki se je tudi zelo hitro posušil ampak je postal mat in zbledel. na pokrovčku je pisalo, nanesite top coat :) in res, ko naneseš nadlak si oddahneš.. ampak ima slabost, da je postal lisast, ko se je sušil. mislim da je to zaradi različne debeline nanašanja laka?!
na prstanec sem odtisnila srček s šablono BM-202 in Konad Special Nail Polish purple (ne najdem imena). bleščice so essence - troy v katere sem kar zaljubljena :)
na koncu sem nanesla essence quck dry top coat in potem še en sloj high shine top coat. lak se je zmehurčkal :( kakorkoli, nisem zadovoljna z manikuro.. kaj si vi mislite?




5 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...