ozadje

Thursday, August 25, 2011

kiko + BM

bila sem malček odsotna, ker so mi vdrli na mail in nisem mogla pridet niti v blogger :( hvalabogu je moj fant  rešil situacijo , tako da I'm back! :D

v prejšnjem postu sem napisala da mi je počil noht..počil mi je na robu, ene 4mm :( bila sem pri kozmetičarki in mi je med drugim ponudila, da mi noht zalepi z lepilom :) jej nisem si rabila pilit nohtov :) ampak nažalost se mi je zvečer na delu odlepilo.. naslednji dan sem obupano razmišljala kaj narediti in prišla do dobre ideje :) odrezala sem košček lepilnega traka, zalepila na razpoko in potem premazala z lepilom za umetne nohte :) zadeva dejansko deluje! trajalo je cele 3 dni! (naj omenim da sem tudi posodo z njimi pomivala :) 
tuki je slikca kako zgleda končni izdelek :)




noht popravljen in roke pripravljene za nove izive :)
uporabila sem KIKO 338.. čudovit lak, grozljivka za ga slikat! lak je vijola, svetla lavanda, ampak moj fotoaparat ne mara teh barv...:( vse je tako svetlo modro.. na internetu sem iskala kakšno sliko z barvo, ki bi se najbolj približala barvi laka in našla sem to:

na prstance sem dala KIKO 288, ki pa je manj pigmentiran, zato sta bila potrebna dva debela sloja da sem dosegla tako prekrivnost.


seveda nisem šparala z idejami :) že dolgo me privlači ta vzorček na BM 202 in končno sem ga sprobala.. nažalost ni delal tako dobro (ne vem če je to zaradi laka essence - stamp me! white) in sem morala štempljat dodatne flekice.. čez sem nalakirala Ashanti Butterfly 386, ki je prozoren lak z roza-vijola in oranžnimi drobnimi bleščicami :)




pa še slikca z Rubi <3




prijateljici sem en dan nalakirala umetne nohte, katere si je potem zalepila na svoje :) nisem imela priložnosti jih slikat, ker si jih je zalepila pri sebi doma... ampak mi je pa poslala slikico s telefona :)))




upam da vam je prispevek všeč :D se vidimo hitro! :)

4 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...