ozadje

Tuesday, August 16, 2011

Random Marbling

zadnje dni si nisem niti lakirala nohtov, ker mi je zmanjkalo acetona :( danes je končno kapnilo nekaj denarja na moj račun, kljub temu, da so banko danes oropali! :) haha baje so nepridiprave že prijeli in jaz imam svoj aceton :) ponavadi kupujem Afrodita oljni odstranjevalec laka za nohte brez acetona ampak ga niso imeli v Mercatorju in sem vzela edinega možnega, ševedno od Afrodite, ki pa vsebuje aceton in smrdi :( nisem se še odločila kako si bom nalakirala nohte, ampak vsekakor bom uporabila BM šablone :) obljubim da objavim čim prej :)

zaenkrat vam pokažem moje aprilske kreacije, ko sem sprobavala lake in se učila marblat :) imam kar veliko kolekcijo pomarblanih umetnih nohtov :) no tukaj je delček teh:








kater vam je najlepši? meni zadnji! :D

see ya!
xxx

5 comments:

  1. Ogromno zelo lepih marblov. Sploh se ne morem odločiti, kateri mi je najljubši.

    ReplyDelete
  2. vsi so super :) najbolj pa mi je všeč na 5. slikici zadnji :)

    ReplyDelete
  3. I love this! I have tried marbling, but it has never turned out as good as this! It has inspired me to try again! Great blog :)

    Ljubim te! Poskušal sem marmorirani, vendar še nikoli ni izkazal kot dober, kot to! To me je navdihnilo, da poskusite znova!

    ReplyDelete
  4. Waaaw kok lepo <3 Še posebi so mi všeč vijoličasti pa srebrni marbli :) Tega se moram pa js še naučit, mam občutek da je ful težko - ampak zgleda pa noro :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...