ozadje

Sunday, April 8, 2012

Izgubljena v Ljubezni

yes ladies, I'm back.. :) in ker sem tudi jaz izgubljena v ljubezni, sem inspiracijo za to manikuro dobila prav v knjigi Izgubljena v ljubezni, ki jo je napisala moja mama Erika Erikson. ponosno vam predstavljam knjigo, kot tudi mojo manikuro :)
knjiga je izšla decembra 2011, pri založbi Anu Elara, kupite pa jo lahko tudi prek spleta. toplo priporočam to romantično branje in predlagam nakup knjige (ne bo vam žal:). pisateljica pripoveduje zgodbo o mladi vinarki, ki se zaljubi.... :) lahko si ogledate tudi book trailer na spletu :)sedaj pa k moji manikuri, ki jo imam v načrtu že preveč mesecev...med mojo odsotnostjo sem kupila kar nekaj prelepih lakov, med njimi moj favorit Nubar-Reclaim, ki je v živo lepši kot na vseh slikah. no, nohte sem nalakirala s tem prečudovitim zelenim holo lakom, ki ga načeloma nosim brez poslikav (ker je sam po sebi tako lep:) in gor odtisnila vzorec iz šablone GCOCL z belim essence lakom - stamp me! in z istim belim lakom sem še narisala eno spiralo na vsak noht. ker je bil moj načrt narediti manikuro v stilu vinske trte, sem te vzorčke, ki naj bi predstavljali vinsko trto, narahlo pobarvala z zelenim KIKO 297 lakom in LA Girl - Urge.
na prstancu sem naredila grozdje iz vijola svetlečih kamenčkov in liste s težavo narisala s temnozelenim Konad Special Nail Polish Green lakom. na vse nohte sem nanesla nadlak Orly Won't Chip in essence kapljice za hitro sušenje. opažam, da je ta kombinacija zmaga, res se hitro posuši vse skupaj. nadlak je zadušil holo efekt Reclaima, ampak se ševedno šopiri pod vzorci.. upam da vam je kreacija vseč..:)

base coat: essence - ultra strong
base polish: Nubar - Reclaim
stamping plate GCOCL A02 or M71
stamping polish: essence - stamp me!white + KIKO 297 + LA Girl - Urge

on my ring finger:
grapes: rhinestone
leaf: freehand Konad Special Nail Polish Green

6 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...