ozadje

Monday, July 18, 2011

idea from Mancina :D

pri Mancini (http://mancinas-beauty.blogspot.com/) sem en dan videla super kombinacijo :) pejte si pogledat njeno stran, ker ima res nore nohte :) no končno sem se spravila sprobat, kako bi to meni pasalo :D z rezultatom sem bila presrečna :) hvala Mancina :)
podlaga je od essence Date me! iz kolekcije Cute as Hell. nanesla sem 2 sloja in ko se je lak posušil nisem vedla, če nadaljujem z manikuro ali ne (prvič sem ga sploh sprobala :P )... barva je čudovita!!!! ampak ja, nadaljevala sem že iz radovednosti :) nanesla sem še 2 tanka sloja Orly Winter Wonderland... rezultat: lepše ne bi moglo bit! :) nadlak: Orly won't chip!



in še slikano notri....


po parih dnevih nošenja me je radovednost spet prevzela :D malo sem preletela šablonce BundleMonster in izbrala šablono BM-205. nevem kaj bi brez KONADove štampiljke... imam tisto dolgo, ki ima na obeh straneh blazinico (roza in zeleno). ta blazinica je res fantastična :) priporočam!
vzorček sem naredila s China glaze - let's groove, ki je tudi moj najljubši CG lak :D top coat je seveda Orly won't chip!


seveda se poznajo poškodbe in popravki spodnjega sloja :( včasih dober fotoaparat vse pokvari, ker se vidijo vse nezaželjene nepravilnosti :(

in še slikano indoor :)


upam, da vam je všeč nastala kombinacija :) jaz jo obožujem :)
see ya!
xxx

3 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...